Fastigheter

Söker du ny bostad? Vi kan ha lösningen för dig

Fastigheter

Vi äger de fastigheter vi använder oss av i vår verksamhet och har även gjort omfattade riktade anpassningar efter behov. Vi har löpande renoverat för att trivas bättre, men även för att miljöeffektivisera och spara medel.

På Lövbergavägen 24 i Strömsund har Taxiverksamheten haft sin bas fram till våren 2012. Fastigheten uppfördes först som bensinstation och blev sedan även bilverkstad som efter hand utökades med nybilsförsäljning. Idag är fastigheten anpassad med garage, tvätt och stora uppställningsplatser för bilar. Kontor och kök med uppehållsrum för personal.

På Odenplan 1 i Strömsund har bussverksamheten haftsin bas sedan slutet av 90-talet. Fastigheten uppfördes först för betongindustrin och det var här SCF Betongelement började sin bana i Strömsund. Därefter bedrevs verkstad för skogs- och jordbruksmaskiner. Idag är fastigheten anpassad för våra behov både för taxi- & bussverksamheten och har en stor verkstad och gott om uppställningsplatser för våra fordon, relaxavdelning. uppehållsrum och kontor för vår personal. Här hyrs även andra företag in och erbjuds därmed för sin verksamhet anpassade lokaler. Två bostadslägenheter på övre plan och en på nedre plan finns sedan 2000.

På Järnvägsgatan 29 har vi det gamla "postdiligens-garaget" anpassat för en butik med verkstad, kontor och lager för en rad andra företagare. Här hyres all yta ut.

Skicka in din förfrågan

Kontakta oss om du vill veta vad som finns tillgängligt just nu! Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort

  Färdtjänst

  För dig med svårigheter att ta dig fram för egen maskin
  Läs mer

  Sjukresor

  Om du inte kan resa med allmän kollektivtrafik till vården
  Läs mer

  Skolskjuts

  Vi transporterar era barn säkert och tryggt till skolan
  Läs mer

  Buss

  Persontransporter med buss är här huvudspåret
  Läs mer

  Till flyget

  Tänk på att vid delad bil till samma flyg delas även kostnaden
  Läs mer

  Bud

  Skicka dina paket med oss för snabba och säkra leveranser
  Läs mer