När du behöver det bästa för person- och budtrafik

  Välkommen till Taxi Strömsund

  Taxi

  Grunden i vår verksamhet har genom tiderna varit person- och godstransporter med personbilar och lätta lastbilar och vi omsätter ca 6 miljoner per år på detta verksamhetsområde. Den största delen är samhällsbetalda resor såsom färdtjänst, skola och omsorg.

  Landstinget köper sjukresor som komplement till ambulans och patienternas egna transportmöjligheter och länstrafiken köper en del linjetrafik. Dessa transporter är upphandlade och löper vanligen på 2-5 trafikår, med Norra Jämtlands Taxi AB som trafikinnehavare och beställningscentral. Den beställningscentralen ligger i Strömsund och drivs av oss på Taxi Strömsund AB.

  Taxitjänster

  Färdtjänst

  Boka på: 0670-100 63

  Du ansöker om tillfälligt eller permanent tillstånd för färdtjänst hos kommunen. När tillståndet är beviljat beställer du din resa direkt hos oss på telefonnummer 0670-10063 Egenavgift enl kommunens taxa, beroende på resans längd och antal passagerare, betalas i bilen.

  Du har rätt att åka max 5 mil utanför kommungränsen. Exempel: Strömsund-Östersund, Hammerdal-Ramsele eller t.ex Hoting-Dorotea. Du får dock inte åka till Norge om du bor t.ex i Frostviken.

  Flygtaxi
  Skolskjuts
  Sjukresor
  Budtaxi

  Telefon

  Ring oss!

  0670-100 63 Växel
  0670-130 02 Fax

  Adress

  Taxi Strömsund AB
  Odenplan 1, 833 35  Strömsund
  Org.nr. 556248-4302

  © 2021 ~ All rights reserved ~ Taxi Strömsund AB

  Please publish modules in offcanvas position.